Isoflex logo

Elintarvike­­teollisuus ja vedenkäsittely

Tällä teollisuuden alalla toimituksemme vaihtelevat ehkä eniten. Olemme tietysti toimittaneet erilaisia suodatinletkuja ja pölypusseja asiakkaillemme. Työtilojen viileiden olosuhteiden takia esimerkiksi ruokateollisuudessa ja leipomoissa käytetään kangaskanavia vedon minimoimiseen, josta esimerkki alla.

Näiden lisäksi olemme toimittaneet leipomoihin erilaisia patruunasuodattimia, kohotusliinoja sekä vuoka- ja hyllysuojia. Pakkastiloista löytyy tekemiämme virtaussukkia kylmän ilman levittämiseen pakkastiloissa. Vesilaitoksiin on toimitettu erilaisia suodattimia esimerkiksi kalkkipölyn suodattamiseen. Kaikkien osalta kehitys on tehty asiakkaan kanssa heidän prosessiensa parantamiseksi.

Esimerkki­toimituksemme elintarvike­teollisuuteen

Elintarvikealalla toimivalla yrityksellä oli tarve tuoda tuotantotiloihin viileää ilmaa ennen tuotteiden pakkausta. Erityisesti yö- ja aamuvuoroissa työntekijät kokivat ilmastoinnin aiheuttavan ikävää vedon tunnetta. Tilanne parani, kun tuotantotiloissa perinteistä ilmastointitekniikkaa korvattiin kangaskanavilla Isoflexin ja kunnossapidon yhteistyöllä.

Isoflex toimitti tuotantotiloihin yhdeksän kangaskanavaa. Kanavien asennuksen jälkeen työntekijät ovat olleet tyytyväisiä uudistukseen. Kangaskanavan toiminta perustuu siihen, että se levittää ilmaa ympärilleen tasaisesti koko pituudeltaan, jolloin ilmavirran nopeus pienenee ja vältytään vedon tunteelta. Lisäksi kangaskanava toimii ylimääräisenä ilmansuodattimena, jolloin tilaan tuleva ilma on puhtaampaa. Asiakkaan kunnossapito mainitsee eduksi myös helpon asennettavuuden ja sitä kautta helpon puhtaanapidon verrattuna esimerkiksi perinteisiin reikäpelteihin.

Kangaskanavia leipomossa

Kangaskanavia tuotantotilassa, jossa pistemäiset venttiilit korvattiin kangaskanavilla.

GALLERIA:

Patruunasuodattimia elintarviketeollisuuteen

Kangaskanavia leipomossa

Rouhevaa'an huppu leipomoon

Suodatinletkuja elintarviketeollisuuteen

LUE LISÄÄ:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340