Isoflex logo

Elintarvike­­teollisuus ja vedenkäsittely

Tällä alueella toimituksemme vaihtelevat tarpeen mukaan suodattimista kangaskanaviin. Lisäksi leipomoissa tuotteina ovat erilaiset kohotusliinat ja suojat. Elintarviketeollisuudessa tulee usein vastaan kylmän ilman tuonti työtiloihin, ja tämän vuoksi ilmanjako kangaskanavilla on tärkeä tuote kyseisellä sektorilla. Olemme tehneet muun muassa pakkastiloihin virtaussukkia ja veden ja kalkin käsittelyyn erilaisia suodattimia. Oikeiden materiaalien löytäminen on näissäkin avaintekijä menestykseen.

Esimerkki­toimituksemme elintarvike­teollisuuteen

Elintarvikealalla toimivalla yrityksellä oli tarve tuoda tuotantotiloihin viileää ilmaa ennen tuotteiden pakkausta. Erityisesti yö- ja aamuvuoroissa työntekijät kokivat ilmastoinnin aiheuttavan ikävää vedon tunnetta. Tilanne parani, kun tuotantotiloissa perinteistä ilmastointitekniikkaa korvattiin kangaskanavilla Isoflexin ja kunnossapidon yhteistyöllä.

Isoflex toimitti tuotantotiloihin yhdeksän kangaskanavaa. Kanavien asennuksen jälkeen työntekijät ovat olleet tyytyväisiä uudistukseen. Kangaskanavan toiminta perustuu siihen, että se levittää ilmaa ympärilleen tasaisesti koko pituudeltaan, jolloin ilmavirran nopeus pienenee ja vältytään vedon tunteelta. Lisäksi kangaskanava toimii ylimääräisenä ilmansuodattimena, jolloin tilaan tuleva ilma on puhtaampaa. Asiakkaan kunnossapito mainitsee eduksi myös helpon asennettavuuden ja sitä kautta helpon puhtaanapidon verrattuna esimerkiksi perinteisiin reikäpelteihin.

Kangaskanavia leipomossa

Kangaskanavia tuotantotilassa, jossa pistemäiset venttiilit korvattiin kangaskanavilla.

GALLERIA:

Patruunasuodattimia elintarviketeollisuuteen

Kangaskanavia leipomossa

Rouhevaa'an huppu leipomoon

Suodatinletkuja elintarviketeollisuuteen

LUE LISÄÄ:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340