Isoflex logo

Letku- ja lokero­suodattimet

Olemme ommelleet suomalaiselle teollisuudelle suodattimia kohta neljänkymmenen vuoden ajan. Tätä kokemustamme voimme hyödyntää sopivien suodatinmateriaalien ja rakenteiden valinnassa hakiessamme kokonaistaloudellisesti parasta ratkaisua haasteeseesi. Tarvittaessa tulemme mittaamaan suodattimet ja hoidamme myös asennuksen.

Valmistamme eri valmistajien (Donaldson, Nedermann, JKF jne.) suodatinlaitteistoihin letkusuodattimia alusta alkaen. Valitsemme aina sopivimman materiaalin optimaalisen kestoajan saavuttamiseksi. Suodatinpinta-alan maksimoiseksi olemme kehittäneet oman rakenteen, joka samalla minimoi vaihtoajan ja helpottaa vanhojen suodattimien hävityksessä. Rakkaalla lapsella on useita nimiä, niin myös letkusuodattimella, sillä jotkut puhuvat sukkasuodattimista, kun taas joillekin se on pussisuodatin tai kynttiläsuodatin.

Lokerosuodattimien valmistuksessa oikea rakenne ja materiaali takaavat optimaalisen lopputuloksen. Teemme (pinta-ala, lokerojen määrä) asiakkaan tarpeen ja laitteiston mukaan. Lisäksi saat meiltä tähtisuodattimia erilaisiin imureihin.

TUOTTEITA:

Letkusuodattimet

Helposti vaihdettava letkusuodatin purjerenkaalla

Lokerosuodatin

Tähtisuodatin

TEOLLISUUSALAT:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340