Isoflex logo

Letkusuodattimet ja lokerosuodattimet

Olemme ommelleet Mansessa suomalaiselle teollisuudelle suodattimia yli neljänkymmenen vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt erilaisista olosuhteista ja rakenteista tuhansien toimitusten osalta, ja osaamme tehdä sinulle oikeanlaisen letkusuodattimen tai lokerosuodattimen.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, sanotaan ja tämä on totta erityisesti letkusuodattimen kohdalla. Pussisuodatin, suodatinpussi, sukkasuodatin, suodatinletku, kynttiläsuodatin kuvaavat sitä samaa letkusuodatinta, joita teemme päivittäin. Suodattimia olemme tehneet imureista purukontteihin sekä isompiin keskitettyihin pölynpoistojärjestelmiin eri teollisuuden alueille. Puu- ja paperiteollisuus, muoviteollisuus, kaivokset, betoni & sementti, elintarviketeollisuus, maatalous ja voimalaitokset ovat asiakkaitamme letkusuodattimille.

Oikea materiaalinvalinta optimoi pussisuodattimien toimivuuden erilaisissa käyttötarkoituksissa. Esimerkiksi puupuolelle, jossa pihka lyhentää sukkasuodattimien käyttöikää, meiltä löytyy oma materiaali Superpihka, jossa pinnankäsittelyn ja oikean materiaalin avulla saadaan pidennettyä suodattimien käyttöaikaa. Antistaattinen ominaisuus taas estää materiaalin sähköistymistä ja siten lisää paloturvallisuutta. Muoviteollisuudessa sillä on ollut myös merkitystä suodattimen toimivuudessa. Lisäksi löytyy omia materiaaleja esimerkiksi betoni ja sementtipuolelle, tai kosteisiin kohteisiin muutamia mainitakseni.

Ohessa listaa letkusuodattimen materiaalin valintaan vaikuttavista tekijöistä:

  • Suodatettavan materiaalin hienoaineksen määrä, pienin koko mikronia
  • Suodatettavan materiaalin kosteus
  • Antistaattisuus, tarve
  • Suodatettavan materiaalin tarttuvuus (pihka, sementti, turve, yms)
  • Lämpötila
  • Suodatettavan materiaalin kemialliset ominaisuudet
  • Puhdistusmekanismi

Valmistamme siis letku- ja lokerosuodattimia muiden valmistamiin (Nedermann, Donaldson, JKF, Moldow, jne) suodatinlaitteisiin. Samalla olemme voineet kehittää omia rakenteellisia vaihtoehtoja, jotka nopeuttavat suodattimien vaihtoaikaa, helpottavat hävittämistä ja lisäävät suodatinpinta-alaa. Alhaalla näet tästä esimerkin purjerenkaalla varustetusta letkusuodattimesta.

Lokerosuodattimessa (kuva alla) pinta-alaa on lisätty lokeroiden avulla, ja saatu näin yksi tehokas suodatinyksikkö pieneen tilaan. Lokerosuodattimia olemme tehneet eri kokoisina esimerkiksi puu, betoni ja metalliteollisuudelle.

Taskusuodattimia, letkusuodattimen ja lokerosuodattimen yhdistelmiä olemme tehneet esimerkiksi Donaldsonin ja Tomafilterin laitteistoin eri teollisuusalueille.

Kannattaa kysyä Isoflexiltä! Tarvittaessa tulemme mittaamaan suodattimet ja hoidamme myös asennuksen. Ja mallista tekemällä onnistuu myös.

TUOTTEITA:

Letkusuodattimet

Helposti vaihdettava letkusuodatin purjerenkaalla

Lokerosuodatin

Suodatinletkut työssä Pohjanmaan Hiekkapuhalluksen autossa

TEOLLISUUSALAT:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340