Isoflex logo

Imurien pölypussit ja suodattimet

Isoflexin tarina alkoi nelisenkymmentä vuotta sitten juuri imurien pölypusseista ja teemmekin niitä yhä samalla tarmolla.

Teemme teollisuusimurien pölypusseja esimerkiksi Kiekensin ja Hurricanen imureihin, joita tyypillisesti käytetään rakennustyömailla tai verstaissa. Materiaali pusseihin tulee Ahlströmin tamperelaiselta tehtaalta, ja me ompelemme ne Tampereella. Kotimainen ja manselainen tuote siis. Pölypusseja löytyy kolmeen eri kokoluokkaan ja ne myydään tyypillisesti 100 kappaleen erissä. Pienempiä eriäkin voi kysyä.

Valikoimaamme kuuluu myös pussit ja suodatinletkut puu-, muovi- ja metalliteollisuuden imureihin tarpeen mukaisista materiaaleista. Puruimurien pusseja on tehty lukuisia eri kokoja asiakkaan mittojen mukaisesti. Esimerkkikuvan tähtisuodatin on imurien erikoissuodatin, jolla on saatu suodatinpinta-alaa kasvatettua. Eri kokoisia ja sakaraisia on ommeltu useista eri materiaaleista.

Metallipuolelle olemme valmistaneet Tedakin ja Nedermannin imureihin sopivia suodatinletkuja. Suodatinmateriaalit ovat vaihdelleet peruspolyesteristä likaa ja öljyä hylkivään PTFE-membraaniseen huipputuotteeseen. Näitä suodatinletkuja näet alla olevasta kuvassa.

Ja kaikkea siltä väliltä toimintamme alusta alkaen. Kannattaa kysyä mitä olemme tehneet tai voiko sinun imuriisi valmistaa sopivan ratkaisun.

TUOTTEITA:

Imurin pölypussit

Pölypusseja Kiekensin tai Hurricanen imureihin 100 kpl nipuissa

Tähtisuodatin

PTFE-käsiteltyjä suodattimia öljyisiin olosuhteisiin

TEOLLISUUSALAT:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340