Isoflex logo

Ilmanjako eli kangaskanavat

Valmistamamme ilmanvaihtoletkut ja kangaskanavat tarjoavat ratkaisun, kun haluat tuoda suuren ilmamäärän tilaan ja samalla välttää vedon tunteen. Ilmanvaihtoletkun rakenne tarjoaa useita mahdollisuuksia räätälöidä ilmantuonti olosuhteisiin sopivaksi. Ilma leviää tasaisesti matalalla nopeudella koko alueelle, jossa ihmiset työskentelevät ja toimivat. Samalla äänitaso pysyy matalana.

Ilmanlaatua tämä ratkaisu voi parantaa toimimalla suodattimena ilman epäpuhtauksille. Suodatustehoon voidaan vaikuttaa materiaalin valinnalla. Lisäksi helposti pestävät letkut on helppo pitää puhtaana. Kevyt rakenne tuo etuja moniin kohteisiin, joissa tukirakenteet halutaan pitää kevyinä.

Ratkaisujamme löytyy muun muassa maalaamoista, elintarviketeollisuudesta ja verstaista, joissa niitä voidaan käyttää esimerkiksi purunpoistoyksikön paluuilman jakamiseen. Niitä voidaan käyttää kohteissa, missä ihmiset ja ilmavirrat kohtaavat ja halutaan välttää vedontunnetta, kuten vaikka kuntosaleilla. Ilmansuodatus tulee tietenkin vielä plussana.

TUOTTEITA:

Kangaskanavia ilman palautuksessa suodattimilta, Amcor Valkeakoski

Kangaskanavia elintarviketeollisuudessa

Kangaskanava leipomossa

Kangaskanavia leipomossa

TEOLLISUUSALAT:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340