Isoflex logo

Ilmanjakoletkut eli kangaskanavat

Valmistamamme ilmanvaihtoletkut / kangaskanavat tarjoavat ratkaisun, kun haluat tuoda suuren ilmamäärän tilaan ja samalla välttää vedon tunteen. Näilläkin tuotteilla on useita nimiä, jotkut puhuvat myös rättikanavista, ilmanpalautussukista tai ilmanhajoituspusseista. Ilmanvaihtoletkun rakenne tarjoaa useita mahdollisuuksia räätälöidä ilmantuonti olosuhteisiin sopivaksi. Ilma leviää tasaisesti matalalla nopeudella koko alueelle, jossa ihmiset työskentelevät ja toimivat. Samalla äänitaso pysyy matalana.

Ilmanlaatua tämä ratkaisu voi parantaa toimimalla suodattimena ilman epäpuhtauksille. Suodatustehoon voidaan vaikuttaa materiaalin valinnalla. Lisäksi helposti pestävät letkut on helppo pitää puhtaana. Kevyt rakenne tuo etuja moniin kohteisiin, joissa tukirakenteet halutaan pitää kevyinä.

Ratkaisujamme löytyy muun muassa maalaamoista, elintarviketeollisuudesta ja verstaista, joissa ilmanjakoletkuja voidaan käyttää esimerkiksi purunpoistoyksikön paluuilman jakamiseen verstaassa. Kangaskanavia voidaan käyttää kohteissa, missä ihmiset ja ilmavirrat kohtaavat ja halutaan välttää vedontunnetta, kuten vaikka kuntosaleilla, uima- tai jäähalleilla. Niiden keveys helpottaa rakenteiden osalta, sekä kanavia voidaan käyttää mainosalustoina. Kangashan on mitä parhain alusta mainoksille. Myös käyttö muissa julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa onnistuu. Ilmansuodatus ja hiljainen äänitaso tulee tietenkin vielä plussana.

Kannattaa kysyä ehdotusta meiltä ilmanjaon osalta!

TUOTTEITA:

Kangaskanavia ilman palautuksessa suodattimilta, Amcor Valkeakoski

Kangaskanavia elintarviketeollisuudessa

Kangaskanava leipomossa

Kangaskanavia leipomossa

TEOLLISUUSALAT:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340