Isoflex logo

Puu- ja paperiteollisuus

Puu- ja paperiteollisuudessa suodatinletku on ollut suosituin tuote. Niitä on toimitettu niin pieniin järjestelmiin kuin satoja letkuja käsittäviin laitteistoihin. Nykyään kiinnitetään yhä enemmän huomiota myös ilman palautukseen työtiloihin. Halutaan päästä eroon vedentunteesta, ja samalla kiinnitetään myös meluun huomiota. Tähän meillä on sopivana ratkaisuna palautusilmakanavat eli kangaskanavat. Sopivasti läpäisevästä kanavasta saadaan ilma levitettyä joko 360 asteen leveydelle, tai haluttaessa suunnattua se sopivaan suuntaan. Näin ilman nopeus saadaan laskettua ja vedon tunne vältettyä verrattuna perinteiseen peltikanava ja venttiili -ratkaisuun.

Suodatinletkuja olemme tehneet eri mallisia ja erilaisista materiaaleista satoihin laitteistoihin. Erilaisten vaatimusten takia huomiota kannattaa kiinnittää oikean materiaalin valintaan, uutena materiaalina Superpihka vaikeisiin olosuhteisiin. Superpihkassa huovan pinta on kiillotettu ja käsitelty se likaa ja kostetutta hylkiväksi. Pellettipuolelle löytyy myös kostetutta kestäviä suodatinratkaisuja. Itse kehittämämme suodatinletkun rakenteen edut tulevat esiin erityisesti letkuja vaihdettaessa. Asennus on nopeampaa ja hävittäminen on helpompaa.

Pienempiin puuverstaisiin olemme toimittaneet pölypusseja erillisiin imureihin. Pölypussin mitat voimme joustavasti tehdä asiakkaan tarpeen mukaan. Näiden lisäksi olemme toimittaneet erilaisia lokero-, patruuna- ja tähtisuodattimia puupuolelle.

GALLERIA:

Helposti vaihdettava letkusuodatin purjerenkaalla

Suodatinletkun antistaattisuutta vahvistettu kuparinauhalla

Pöly- ja keräyspussi puruimuriin

Kangaskanava suodatetun ilman palautuksessa työtilaan vedon minimoimiseksi

LUE LISÄÄ:

Suomen joustavin toimitus suodattimiin – kysy tarjousta!

Harri Lehtinen

Harri Lehtinen
[email protected]
040 548 6445
WhatsApp 0400 626 340